Fotografie

Persfotografie

Persfotografie behoort al vanaf de oprichting tot de belangrijkste werkzaamheden van Duo-Foto. Vanaf 1978 tot 2009 hebben wij aan regionale en landelijke kranten foto’s van Zeeuws-Vlaanderen geleverd. 

In 2009 zijn de perswerkzaamheden verlegd naar een eigen nieuwssite ZieZeeland. Deze site werkte anders dan de gevestigde kranten. Foto’s stonden centraal. Het nieuws werd in beeld en niet in tekst gebracht. In korte tijd werd de site zeer populair en dagelijks bezocht door vele duizenden belangstellenden. Om diverse redenen is Duo-Foto in 2010 helaas moeten stoppen met deze site.  Momenteel werken wij weer voor regionale en landelijke dagbladen.

Persfoto's 01
Persfoto's 02
Persfoto's 03
Persfoto's 04
Persfoto's 05
Persfoto's 06
Persfoto's 07
Persfoto's 08
Persfoto's 09
Persfoto's 10


Bedrijfsfotografie

Zeeuws-Vlaanderen is een regio met vele grote en middelgrote bedrijven.

Duo-Foto werkt al lange tijd voor diverse bedrijven in de kanaalzone en in de rest van de regio, zoals Dow Benelux, Yara Sluiskil, De Hoop, Outokompu, Zorgsector, van de Bilt zaden. Duo-Foto heeft in de jaren 2001-2003 de complete bouw van de Westerscheldetunnel gefotografeerd in opdracht van de Westerscheldetunnel NV. Daarnaast verzorgt Duo-Foto regelmatig fotowerk voor de Provincie Zeeland, gemeenten, Zeeland Seaports, Kamer van Koophandel, Kring van Werkgevers en vele anderen.

Bedrijfsfotgrafie 02
Bedrijfsfotografie 01
Bedrijfsfotografie 03
Bedrijfsfotografie 04
Bedrijfsfotografie 05
Bedrijfsfotografie 06
Bedrijfsfotografie 07
Bedrijfsfotografie 08
Bedrijfsfotografie 09
Bedrijfsfotografie 10


Luchtfotografie

Hoewel Duo-Foto altijd met beide benen op de grond is blijven staan, kunnen wij ook de luchtfoto’s voor uw bedrijf of instelling verzorgen.

Vanuit een helikopter hebben wij de afgelopen jaren diverse malen de regio vanuit de lucht in beeld gebracht. De diversiteit van onze regio is vanuit een helikopter duidelijk vast te leggen. Mooie landschappen, karakteristieke dorpjes, industrie en waterwegen, alles ziet er vanaf boven anders uit.

Luchtfoto 01
Luchtfoto 02
Luchtfoto 03
Luchtfoto 04
Luchtfoto 05
Luchtfoto 06
Luchtfoto 07
Luchtfoto 08
Luchtfoto 09
Luchtfoto 10


Trouwfotografie

Sinds de oprichting van Duo-Foto hebben wij ons hoofdzakelijk gericht op fotografie voor bedrijven, bladen en kranten. Sinds kort zijn wij ons ook actief op de particuliere markt, echter alleen met trouwreportages. In een losse en ongedwongen stijl leggen wij uw trouwdag op professionele wijze vast. Alle foto’s worden door ons met de grootste zorg bewerkt om tot een zo perfect mogelijk resultaat te komen. Wij kunnen uw foto’s digitaal afleveren op DVD of USB-stick, maar ook in een fantastisch eigentijds album. Alles natuurlijk in overleg met de klant. Neem contact met ons op over de vele mogelijkheden.

Trouwfoto's 01
Trouwfoto's 02
Trouwfoto's 03
Trouwfoto's 04
Trouwfoto's 05
Trouwfoto's 06
Trouwfoto's 07
Trouwfoto's 08


Productfotografie

Productfotografie is binnen de fotografie een aparte tak van sport. Bij productfotografie dient er rekening gehouden te worden met een aantal zaken. Allereerst is het van belang dat de achtergrond niet afleidt van het product, en dient het karakter van het product optimaal te worden weergegeven. Duo-Foto stelt de belichting precies zo op dat de unieke eigenschappen van het product naar voren komen. Door middel van een doordachte compositie en gerichte bewerkingstechnieken in Photoshop creëren wij een beeld waar uw doelgroep door getriggerd wordt.

Productfoto's 01
Productfoto's 02
Productfoto's 03
Productfoto's 04
Productfoto's 05
Productfoto's 06
Productfoto's 07
Productfoto's 08
Productfoto's 09
Productfoto's 10


Beeldafwerking

Naast het maken van foto’s, verzorgt Duo-Foto ook de complete afwerking van uw beelden. Met onze Epson fotoprinter verzorgen wij afdrukken op groot formaat, met een maximale breedte van 110 cm. Wij gebruiken pigment inkten, zodat uw prints vele jaren hun volle kleur behouden. Heeft u bestaande foto’s die zijn beschadigd of aangetast in de loop van de tijd? Wij kunnen de foto volledig restaureren. Duo-Foto heeft de apparatuur op deze prints professioneel op te plakken en in te lijsten. Uw foto’s worden strak en stofvrij op pvc of aluminium geplakt. De print is zo beschermd tegen knikken, bobbelen en randbeschadigingen van de print. Ook voor inlijsten bent u bij ons aan het goede adres. Een strak ingelijste print geeft een grote meerwaarde aan uw foto’s en is een bezit voor jaren. 


Vrij werk

Fotografie is voor Wim en Camile hun lust en hun leven. Zelfs in hun vrije tijd maken ze beelden in de regio en ver daarbuiten. Foto’s die een ander kant laten zien van hun visie en creativiteit.

Vrij Werk 01
Vrij Werk 02
Vrij Werk 03
Vrij Werk 04
Vrij Werk 05
Vrij Werk 06
Vrij Werk 07
Vrij Werk 08
Vrij Werk 09
Vrij Werk 10

 


Archief

In de ruim dertig jaar die wij actief zijn in de fotobranche in Zeeuws-Vlaanderen hebben wij een gigantisch en uniek archief opgebouwd. De geschiedenis van de regio in de afgelopen decennia ligt in ons archief opgeslagen. Zoekt u foto’s van gebeurtenissen of personen in Zeeuws-Vlaanderen, dan is de kans groot dat wij deze kunnen leveren. 

De ruim 1,3 miljoen beelden zijn overzichtelijk gearchiveerd, zodat wij gevraagde foto’s makkelijk kunnen opzoeken.

Ellendijk 4, 4566 BE Heikant | Telefoon: +31 (0) 114-371515 | Email: info@duofoto.nl |