Over ons

Welkom op de website van Duo-Foto.

In 1993 is Duo-Foto gestart door een samenwerking tussen de fotografen Camile Schelstraete en Wim Kooijman. Op deze site maak je kennis met ons en met onze foto’s. Vanaf eind jaren ’70 zijn we werkzaam in de fotografie. Wij zijn begonnen met het fotograferen voor de regionale dagbladen PZC en BN/De Stem. Tegenwoordig werken wij hoofdzakelijk voor kranten, tijdschriften, instanties en bedrijven in Zeeuws-Vlaanderen en daar buiten. Voor particulieren beperken we ons tot trouwreportages. Met Duo-Foto haalt u meer dan 70 jaar foto-ervaring in huis. Wij kennen de streek en de mensen als onze broekzak. 

 

Wim Kooijman

Wim Kooijman

Wim Kooijman (Dordrecht, 1960) heeft een opleiding gevolgd aan de MTS voor fotografie in Den Haag en is in 1980 zelfstandig fotograaf geworden. Zijn loopbaan startte bij Dagblad de Stem als secondant van de legendarische fotojournalist Cor J. de Boer. Van hem leerde hij de fijne kneepjes van de persfotografie. Naast zijn perswerk maakt Wim trouwreportages en werkt hij voor bedrijven in de kanaalzone. 

 

Na de samenwerking met Camile in 1993 is het aantal opdrachtgevers sterk gestegen. Tegenwoordig mogen ze vele grote bedrijven en instanties tot hun opdrachtgevers rekenen.

Contact

GSM: +31 (0)6-51582040


Camile Schelstraete

Camile Schelstraete

Camile Schelstraete (Sluiskil, 1953) is fotografie met de paplepel ingegeven. Zijn vader was een verwoed amateur fotograaf.

Al op zijn 16e leverde Camile zijn eerste foto’s aan de regionale kranten.

Hij werkte tijdens zijn schooltijd bij Foto But en fotograaf Wim Sinke, twee gerenommeerde namen uit het foto verleden van Terneuzen. In 1978 is hij zelfstandig fotograaf geworden. Hij was vele jaren het gezicht van de PZC in Zeeuws-Vlaanderen. Daarnaast werkte Camile voor vele andere opdrachtgevers in de agrarische en scheepsvaartsector, en voor bedrijven in de kanaalzone. 

Contact

GSM: +31 (0)6-53494378

Ellendijk 4, 4566 BE Heikant | Telefoon: +31 (0) 114-371515 | Email: info@duofoto.nl |